Streefbedrag behaald

Help de kittens bij Dierenopvangcentrum Vlaardingen!

Opgehaald

575
102% bereikt van het totaalbedrag € 560
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar. 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Ieder jaar voorzien wij namelijk onze gastgezinnen met een gastgezinpakket met daarin alles wat ze nodig hebben om de dieren zo goed mogelijk op te vangen. Dit jaar hebben wij in ieder geval nog 4 gastgezinpakketten nodig. Een volledig pakket kost € 140 per stuk.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven?

Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. Jouw extra donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties in te zamelen!