Help de kittens bij Dierenopvangcentrum Vlaardingen!

Nog te gaan

Streefbedrag behaald
van totaal € 560 (100%)

Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar. 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Ieder jaar voorzien wij namelijk onze gastgezinnen met een gastgezinpakket met daarin alles wat ze nodig hebben om de dieren zo goed mogelijk op te vangen. Dit jaar hebben wij in ieder geval nog 4 gastgezinpakketten nodig. Een volledig pakket kost € 140 per stuk.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven?

Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. Jouw extra donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties in te zamelen!

 

Bekijk alle
21-06-2020 | 22:03
07-06-2020 | 10:39
06-06-2020 | 15:26 Omdat ik het een goed doel vind en van dieren houd.
06-06-2020 | 08:44
05-06-2020 | 15:37
Bekijk alle

De kittens van moeder Bella zijn plaatsbaar

08-06-2020 | 09:00 En moeder Bella zelf ook. :) Kijk op onze website voor meer informatie over de procedure, wat we allemaal willen weten en hoe je kunt reageren. We stellen een reactietermijn in van 2 dagen, de data en tijden komen op de website te staan. Dat geeft ons daarna tijd om een eerste selectie te maken uit de reacties en dan zullen we mensen uitnodigen voor week 25. Dat is de week waarin ze naar hun nieuwe baasjes mogen vertrekken (uiteraard onder voorbehoud van de gezondheidstoestand van de kittens). Voor de andere kittens in de gastgezinnen, dit jaar en de komende jaren, sparen we nog steeds voor gastgezinpakketten. We hebben het streefbedrag bijna behaald, help jij mee? 
Lees meer