Update echo Patrona

17 september 2020 09:00

Gisteren is Patrona voor een echo van haar lever naar de dierenarts geweest, maar daarover zo meer. We willen jullie allereerst ontzettend bedanken voor de gigantische hoeveelheid donaties die we voor Bella en Patrona hebben ontvangen! We zijn er echt even stil van. Zo bijzonder om te zien hoeveel mensen deze lieve gedumpte honden een warm hart toedragen en gedoneerd hebben. Fantastisch! Ook doen alle berichtjes met beterschapswensen onwijs goed, echt fijn!

Als het kon dan zouden we een knuffelsessie met de dames organiseren voor alle fans en donateurs, maar vermoedelijk wordt de rij op 1,5 meter afstand per persoon dan heel wat kilometers lang, dus dat is helaas geen optie. ;) We weten nog niet precies hoe hoog alle medische kosten precies zullen zijn, omdat nog niet alle nodige ingrepen gedaan zijn. We zijn dan ook superblij met elke euro. Uiteraard wordt al het gedoneerde geld aan de medische kosten van onze asieldieren besteed. Bella en Patrona zijn helaas niet de enige die medische hulp nodig hebben dus we kunnen het goed gebruiken.
 
Tot nu toe is er bloedonderzoek gedaan bij beide honden, heeft Patrona kunsttranen en (hele dure) oogzalf omdat ze geen tranen kan aanmaken. Ook moet ze vanwege huidklachten met speciale shampoo gewassen worden. Dan hebben we nog te maken met een gebitssanering en het verwijderen van een mamatumor. Vandaag is er bij Patrona een echo gemaakt vanwege afwijkende waarden in haar bloed. De oplettende lezer heeft gisteren gelezen dat Bella een echo moest krijgen, maar dat was een typfoutje van ons. Het was Patrona, die toch al zo'n zorgenkindje is. Maar het goede nieuws is dat er GEEN AFWIJKINGEN zijn gevonden aan haar lever! De echo kon zonder narcose uitgevoerd worden, ze is zo braaf geweest! Ze bleef keurig liggen, alsof ze wist dat het voor een goed doel was. Wat een schat! We houden jullie uiteraard verder op de hoogte over hun wel en wee op onze Facebookpagina.