Help jij een groep verwaarloosde dieren?

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Uit een hele trieste situatie met alleen maar verliezers hebben wij afgelopen dinsdagavond 17 katten en 3 honden binnengekregen. Deze dieren komen uit een zeer vervuilde woning! Heel triest voor zowel mens als dier, gelukkig is er nu voor beide hulp.

Veel van de katten hebben slechte gebitten en er zullen een hoop kiezen getrokken worden en tandsteen verwijderd moeten worden. Per kat kost een gebitsbehandeling al snel tussen de 150 en 300 euro, en dat loopt op als er ook bloedonderzoek nodig is. Ook zijn er veel oorproblemen en oogbeschadigingen die onderzocht/ behandeld moeten worden. Een poesje was volledig vervilt en zij is een dag na binnenkomst meteen geschoren en zo van haar pijnlijke klitten verlost.


Geen van de katten is gevaccineerd of gechipt en uiteraard zijn ze allemaal direct behandeld tegen wormen en vlooien. De honden hebben zover we nu kunnen inschatten geen ernstige problemen.

We gaan alle dieren uiteraard helpen en ervoor zorgen dat ze weer lekker in hun vel komen te zitten. Ze zijn het ziel voor ziel waard, het zijn allemaal lieve verlegen dieren.

De medische kosten zullen gigantisch oplopen. We hopen daarom op jullie hulp om deze dieren weer gezond te krijgen zodat ze daarna herplaatst kunnen worden.

Help je mee om deze groep op te knappen? Namens de dieren, hartstikke bedankt!