Bedankt!

25 maart 2024 15:00

Shiba Inu pupje Poppy kwam bij ons binnenmet een gebroken pootje waar ze al een week mee liep. Ze is afgelopen weekend geopereerd en dat is gelukkig goed gegaan!

Er zijn 3 pinnen in haar poot geplaatst om de breuk bij elkaar te houden. Nu moet ze 3 weken strikte benchrust houden en mag herstellen bij een gastgezin. Over 3 weken worden de pinnen verwijderd als de breuk goed geheeld is. Aanstaande vrijdag moet Poppy op controle komen.

We zijn AniCura Dierenkliniek Rotterdam heel erg dankbaar en dan met name dierenarts Nanda Kleinjan. Nanda heeft haar vrije zaterdag vandaag namelijk opgegeven om Poppy te opereren. Dat noemen we nog eens hart voor asieldieren! Poppy liep al veel te lang met de breuk rond en moest zo snel mogelijk geholpen worden, fantastisch dat dat ook kon. Alle assistentes zijn ook een beetje verliefd op Poppy geworden, dat snappen we wel.

We willen onze lieve volgers ook enorm bedanken, er hebben ontzettend veel mensen gedoneerd voor Poppy’s operatie. Dankzij jullie kunnen we dieren zoals Poppy blijven helpen!