Micky heeft een flinke val gemaakt, help jij mee?

Opgehaald

695
75% bereikt van het totaalbedrag € 920

Nog te gaan:

Kater Mickey heeft een flinke val van een paar meter gemaakt en kwam bij ons binnen met een gecompliceerde breuk in zijn achterpoot. Ook heeft hij een beschadiging in zijn oog.

Mickey is op 5 oktober geopereerd, dat was een pittige operatie maar het is gelukkig goed gegaan. Er zijn een aantal pennen in zijn poot gezet en nu begint het herstel. Hij heeft pijnstillers, antibiotica en oogdruppels meegekregen en de komende zes weken moet hij absolute benchrust krijgen, dat kan gelukkig bij 1 van onze gastgezinnen. Uiteraard moet hij tussentijds op controle komen.

Onze trouwe volgers herkennen Mickey als het gevonden Rotterdamse katertje waarvan de eigenaar zich meldde. Het baasje kon de zorg voor Mickey niet aan en heeft hem bij ons afgestaan in het belang van Mickey. Dat is met veel verdriet gedaan dus we vragen dan ook om hier geen oordeel over te vellen.

De dierenarts is zo lief geweest om ons een flinke korting te geven. Desondanks bedraagt de rekening € 874,30 en dat is nog exclusief de kosten voor de opvang de komende weken en de ambulanceritten van en naar de dierenarts. Als je iets wil bijdragen voor de medische kosten dan zijn wij en Micky jou daar enorm dankbaar voor! 

Draag jij bij aan de kosten voor het herstel van Micky?