Update Mickey

12 oktober 2021 11:30

Het gaat goed met Mickey! Hij begint al een beetje gewicht op zijn pootje te zetten. Het is een goede eter, eet echt alles wat je voor zijn neus zet. Hij slaapt nog veel, maar is iedere dag wat levendiger. Dat is aan de ene kant positief, maar ook een beetje vervelend, want probeert soms zijn kapje af te doen. Hopelijk heeft hij snel door dat het toch niet lukt en geeft het op. Zijn oog was ook beschadigd en ziet er door de dagelijkse druppels al beter uit dan toen hij binnen kwam. Verder is hij erg lief, een echt knuffeldier.  

Omdat Mickey 6 weken lang benchrust moet houden verblijft hij bij ons gastgezin Joyce. Zij heeft 2 benches aan elkaar gemaakt en op een verhoging gezet, er een lekkere zit/hang/ligstoel voor zichzelf naast geparkeerd en zo komen ze de lange weken samen wel door. Joyce zit uren naast hem te lezen, te kletsen of er gewoon te zijn en ondertussen kan ze hem zo makkelijk aaien zonder te bukken. Wat een geweldige oplossing zo!

In ons vorige bericht deden we een donatieoproep voor de medische kosten en we zitten al op bijna 75% van ons streefbedrag, wauw! Dank jullie wel! We hopen het restantbedrag ook nog op te halen, dus mocht jij Mickey willen steunen dan is dat heel erg welkom.