Streefbedrag behaald

Onzekere Kyla heeft haar kruisbanden gescheurd

Opgehaald

4.622
100% bereikt van het totaalbedrag € 4.620
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Hoeveel pech kan je als hond hebben? Zit je in het asiel, wat al niet je favoriete plek is als onzeker meisje, moet je ook nog geopereerd worden….

Kyla’s kruisbanden zijn gescheurd, een hele pijnlijke aandoening waar we Kyla natuurlijk niet mee laten lopen. Naast de pijn heeft ze op deze manier ook geen kans om geadopteerd te worden, terwijl ze pas 3 jaar is.

Kyla krijgt pijnmedicatie en wordt tot haar operatie zo rustig mogelijk gehouden. Na de operatie volgt een revalidatietraject van ca 6 weken, waarbij rust en gecontroleerd bewegen onder constant toezicht noodzakelijk is. Kyla zal daarom bij een gastgezin verblijven. 


Als knie 1 hersteld is, moet het hele proces herhaald worden bij de andere knie. 
Naast alle tijd en inspanningen die het zal vergen, hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de behandeling. 

 

Wil jij ons helpen om Kyla pijnloos te laten bewegen door haar knieën te laten opereren?  


Bekijk alle

Operatiebedrag behaald!!

28-11-2022 | 12:50 Uur
Wauw wat zijn we blij!! Het benodigde bedrag voor de twee operaties van Kyla is binnen! Tot gisterochtend hadden we nog iets meer dan 1100 euro nodig. Onze kanjer van een vrijwilliger Cliff heeft het gehele resterende bedrag gisteren gedoneerd. Daar wordt je toch stil van…? Echt ongelofelijk, wat een fantastische gift. Sowieso is het heel bijzonder hoeveel mensen voor Kyla hebben gedoneerd. Van 1 euro tot 1100 en alles daar tussenin. Wauw! Haar eerste operatie is al achter de rug en daar is ze op dit moment van aan het herstellen bij onze lieve vrijwilligers Gerrit en Daisy. Dankzij alle donaties kunnen we haar zonder financiële zorgen in januari ook aan haar andere poot laten helpen. Onze standaard dierenartskosten bedragen elke maand een paar duizend euro, variërend tussen de 6000 en 9000 euro met zeker in de zomermaanden enorme uitschieters. Hiervan worden de dieren gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid, worden bloedonderzoeken gedaan, röntgenfoto’s en echo’s gemaakt, gebitssaneringen gedaan, medicatie voorgeschreven, wonden behandeld, consulten/opnames spoedklinieken en nog veel meer. De dierenartskosten staan los van de kosten van voeding, schoonmaakmiddelen, energiekosten…. Dat zijn gigantische bedragen per maand voor alleen al onze opvang. Je kan je voorstellen dat als er dan 1 dier voor ruim 4000 euro geopereerd moet worden dat een enorme aanslag is op het budget. Om die reden doen we donatieacties zoals die van Kyla en is het geweldig dat het gelukt is. Duizend maal dank!!