Herstel operatie

26 november 2022 10:20
Op 14 november heeft Kyla haar eerste operatie ondergaan en het gaat heel goed met haar! Ze wordt enorm vertroeteld door haar gastgezin. Ze is daar echt heel braaf. Ze luistert goed, kan prima alleen thuis zijn en is een gezellige knuffelkont. Morgen moet ze terug naar de kliniek voor controle en dan worden haar hechtingen verwijderd. Als het aan Kyla ligt, dan rent ze alweer vrolijk rond maar de komende weken kan ze dat vergeten. Ze moet zeker 6 weken rustig aan doen. Daarna kan de operatie voor haar andere poot worden ingepland.
Omdat er zoveel mensen meeleven en er veel donaties zijn binnengekomen houden we jullie graag op de hoogte van de tussenstand:
Zoals bekend zijn de operaties enorm duur, wel 2.200 euro per poot plus dan nog de vooronderzoeken en röntgenfoto’s wat het totaal op 4600 euro maakt. Hiervoor was tot gisteren maar liefst 2.700 euro gedoneerd door enorm veel mensen. Gisteravond kwam daar een gigantische donatie van een vreselijk lief gezin bij van 700 euro, wat fantastisch! Dat maakt dat we nog ‘maar’ 1.120 euro van het eindbedrag af zitten!
Gelukkig duurt de 2 operatie nog wel een poosje dus we hebben nog even. We zijn alle donateurs echt zo dankbaar voor de donaties voor Kyla. Zo mooi hoe jullie haar willen steunen en ze is het zo waard. Na de 2e operatie kan ze de rest van haar leven pijnloos bewegen. Hopelijk is de arts morgen tevreden over het verloop van haar herstel 🤞