Operatiebedrag behaald!!

28 november 2022 12:50
Wauw wat zijn we blij!! Het benodigde bedrag voor de twee operaties van Kyla is binnen! Tot gisterochtend hadden we nog iets meer dan 1100 euro nodig. Onze kanjer van een vrijwilliger Cliff heeft het gehele resterende bedrag gisteren gedoneerd. Daar wordt je toch stil van…? Echt ongelofelijk, wat een fantastische gift.
Sowieso is het heel bijzonder hoeveel mensen voor Kyla hebben gedoneerd. Van 1 euro tot 1100 en alles daar tussenin. Wauw! Haar eerste operatie is al achter de rug en daar is ze op dit moment van aan het herstellen bij onze lieve vrijwilligers Gerrit en Daisy. Dankzij alle donaties kunnen we haar zonder financiële zorgen in januari ook aan haar andere poot laten helpen.
Onze standaard dierenartskosten bedragen elke maand een paar duizend euro, variërend tussen de 6000 en 9000 euro met zeker in de zomermaanden enorme uitschieters. Hiervan worden de dieren gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid, worden bloedonderzoeken gedaan, röntgenfoto’s en echo’s gemaakt, gebitssaneringen gedaan, medicatie voorgeschreven, wonden behandeld, consulten/opnames spoedklinieken en nog veel meer. De dierenartskosten staan los van de kosten van voeding, schoonmaakmiddelen, energiekosten…. Dat zijn gigantische bedragen per maand voor alleen al onze opvang. Je kan je voorstellen dat als er dan 1 dier voor ruim 4000 euro geopereerd moet worden dat een enorme aanslag is op het budget. Om die reden doen we donatieacties zoals die van Kyla en is het geweldig dat het gelukt is.
Duizend maal dank!!